SCREENSHOTS

Workflow organiserer alle dine oppdrag fra A til Å. Kundekort med alle praktiske opplysninger på et sted. Vakker kundeweb hvor kunden selv velger ut sinde bilder og produkter. Alle bookinger i en kalender som også kan synkronisere med iCal. Aktivitetene dine samles i en enkel oversikt.

For hvert ledd av arbeidsflyten du kan automatisere, kan du bruke mer tid på det du tjener penger på. Dette er filosofien bak Workflow.

Workflow inngår ikke bare i rekken av mange planleggingsverktøy eller administrative hjelpemidler. Workflow tar et kvantesprang fremover og gjør selv store deler av jobben, slik at du kan konsentrere deg om det du tjener penger på – fotografere. Samtidig er løsningen så fleksibel at du kan tilpasse den til å gjøre nøyaktig det du vil den skal gjøre, og velge moduler etter ditt konkrete behov. Workflow passer dermed utmerket som løsning for alt fra hobbyfotografer til større studioer.

Når du bestiller workflow får du tjenesten ferdig levert og satt opp i løpet av 24 timer. Dette er fordi tjenesten er 100% webbasert og ikke krever installasjon på din egen Mac eller PC. Tjenesten er bygget med tanke på brukervennlighet og du kommer derfor veldig raskt i gang, uten hverken opplæring eller kursing. Og når du måtte lure på noe har vi en gratis supporttjeneste tilgjengelig både på e-post, telefon og livechat.

Drift og videreutvikling av tjenesten er ikke basert på provisjon av din omsetning. Når du tegner en avtale med oss betaler du kun for etableringen, og en lav sum per måned. Dermed kan virksomheten din vokse i omfang og omsetning uten at Workflow blir noe dyrere av den grunn.

FUNKSJONER

Kundeforespørsler

Når kunden har fylt ut et kontaktskjema på din nettside, blir kundekortet automatisk opprettet i systemet klar til oppfølging.

Praktiske Detaljer

På kundekortet i Workflow holder du styr på all dlalog og korrespondanse, i tillegg til praktiske detaljer og huskelapper.

Godkjenning via kundeweb

Dine kunder får automatisk tilgang på sin kundeweb hvor de kan logge seg på for å godkjenne eller justere bildene du har lastet opp.

Fakturering

Workflow håndterer fakturering for deg. Dermed kan du spare både tid og penger ved at du ikke trenger et eksternt fakturaprogram.

Automatisert Nyhetsbrev

I workflow kan du definere dine egne nyhetsbrev og kampanjemail som sendes enkeltkunder eller alle kontakter automatisk.

Booking og kalender

Med et enkelt tastetrykk bookes kunden inn på en gitt dag og tidspunkt i systemets kalender. Synkroniseres med iCal.

Gratis Support

Som kunde hos Workflow får du gratis support på telefon, epost og livechat for de gangene du måtte ha spørsmål.

Produksjon og leveranse

Hvis du er kunde hos Foto Lundeby kan du overføre din ordre til produksjon helt somløst, via et enkelt museklikk.

Rapporter og Statistikk

Workflow gir deg løpende oversikt over kunder, pågående prosjekter og økonomi.

Omfattende Utviklingsplan

Siden workflow er 100% web basert får du mulighet til å enkelt ta i bruk nye moduler og løsninger som utvikles for systemet etter hvert som de lanseres.